Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Andre etasje gjenåpnet

Etter en at det er gjennomført omfattende brannsikringstiltak, er vi tilbake igjen i full drift i to etasjer. Dette betyr at vi igjen kan tilby over 200 kvadratmeter til barn og unge fra hele landet, som ønsker å fordype seg i jazz og improvisasjonsmusikk.

Selv om vi har hatt full aktivitet mens vi har ventet på ferdigstillelsen av andre etasje, er det utrolig inspirerende å komme i gang med ferdigstillelsen av ressurssenteret.

Vi har allerede fått på plass biblioteket i andre etasje, med masse faglitteratur og lyttestasjon med flere hundre jazzalbum. Nå starter arbeidet med å lage et stort sammspill-/undervisningsstudio i første etasje.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO