Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Takk til Østnorsk Jazzsenter!

 

 

26. september presenterte vi konseptet vårt på en arrangørsamling i Asker, i regi av Østnorsk Jazzsenter. Deltakere var klubb- og festivalarrangører fra Øst- og Sørlandet. Dette er første gang vi har spilt for såpass mange mennesker som skjønner hva vi driver med, og vi har inntrykk av at presentasjonen skapte både forbauselse og begeistring.

 

 

Vi takker alle som deltok på samlingen for en fantastisk mottagelse. Den gode responsen underveis og i etterkant av framføringen, har enorm betydning for vårt videre arbeid (artikkelen fortsetter).

 

 

Vi håper vi kan holde kontakten, og oppfordrer alle gode krefter til å henvende seg til oss for å drøfte samarbeidsprosjekter, framføringsmuligheter, seminar-/undervisningsopplegg, og andre tiltak som kan bidra til etterveksten i norsk jazz.

 

  

 

 

 

 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO