Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Besøk fra Norsk Jazzforum

 

  

 

Torsdag 27. august fikk Improbasen besøk av Vidar Bråthen som er formidlingsansvarlig hos Norsk Jazzforum. Han er svært imponert over resultatene våre. Han påpeker spesielt musikantenes høye tekniske nivå i forhold til alder, og deres evne til å formidle og kommunisere gjennom musikk samtidig som de åpenbart har grundige teoretiske kunnskaper.

 

På den annen side virker det som NJF er litt avventende til idéen om å etablere Barnas Jazzhus. Dette initiativet har imidlertid kultursjefen i Ski, Mette Skrikerud fattet interesse for. Skrikerud var også tilstede, og påpekte at det er nettopp den smale profilen med spesialisering på jazz, som gjør prosjektet unikt og spennende.

 

Dermed tar vi utfordringen på strak arm. Nå har vi huset, -i uke 37 starter arbeidet med å fylle det med barn og...jazz!

 

 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO