Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


GrilljazzI juni hadde kulturskolen i Ski grillkonsert. Dette markerte sesongavslutningen for skolen, og vi fikk høre en rekke innslag fra ulike instrumentgrupper.Samtidig markerte dette overgangen til et nytt semester. Da det etter all sannsynlighet blir gjort politisk vedtak om at Improbasen får driftsstøtte gjennom samarbeid med kulturskolen til høsten, var vi invitert til å presentere våre grupper som avslutning på konserten.Men først ble skolens egne elever presentert, som perler på en snor. (Teksten fortsetter under bildene) Mot slutten av konserten fikk skolens nye rektor velfortjent heder.Etter få måneder i stillingen, har Bjørn Morten Kjærnes, brakt positiviteten tilbake til skolen, og han har fått med seg både lærerkollegiet, kommuneadministrasjon, politikere, og andre bevilgende myndigheter på å gi skolen et løft som vil ha stor betydning for kulturlivet i regionen.(Teksten fortsetter under bildene)Det ble også gjort stas på Gunbjørg Stordahl, som gjør en enestående jobb for kulturskolen i Ski.Deretter ble det presentert enda noen elevgrupper fra skolen.

 

SÅ kom Improbasen.Begge gruppene spilte strålende, det gikk et støkk gjennom forsamlingen, og konserten fikk nytt liv.(Teksten fortsetter)Etter en kanonade av jazzlåter, dukket ordføreren opp.Det viser seg nemlig at Jenny Frøysa som spiller hos oss, er tildelt drømmestipendet for 2012.Etter mye heder til Jenny fra en stolt ordfører, tok rektor Bjørn Morten Kjærnes ordet.Han lovpriste Improbasen for det arbeidet som er nedlagt og for det høye nivået som er oppnådd, og gledet seg til nærmere samarbeid i tiden framover.Til slutt kvitterte Jenny Frøysa for Drømmestipendet, med en eksperimentell og aldeles praktfull versjon av My foolish heart.Les mer om Drømmestipendet her

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Dronningens gate 16, 0152 Oslo