Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


International Jazzday

Også i år markerer vi International Jazz Day på Cafèteateret. Vi gleder oss til å presentere et spennende konsertprogram, framført av utøvere helt ned i 8-årsalderen, som spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå.

Vi samarbeider med flere av de store festivalene dette halvåret, og i august 2016 deltar vi på en stor, internasjonal samling i Japan, sammen med andre unge jazztalenter fra hele Europa og Asia. Vi har nå flere nye elever fra Oslo-området, og mange av disse blir å høre på lørdagens konsert. I tillegg har vi igjen fått med oss den 12 år gamle Tromsø-jenta Solveig Skogdal (se video fra NRK).Det vakte stor oppmerksomhet da Solveig som den yngste noensinne stilte på Jazznatt i regi av Tromsø Jazzklubb på den internasjonale jazzdagen i 2015. I år er det Oslo-publikumet som får gleden av å oppleve dette spesielle talentet.

Konsertstart kl 13, dørene åpnes kl 12:30. Fri aldersgrense, og gratis adgang!

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO