Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Jazzbro mellom Improbasen og Kongsberg

Det jobbes nå med å få til et spennende samarbeid mellom Improbasen og en rekke kulturaktører i Kongsberg. Initiativtaker er Per Gustavsen ved Kongsbergs jazzklubb "Jazz Evidence". Dette er en oppfølging av de strålende resultatene man så av årets workshop i regi av Kongsberg Jazzfestival.

Festivalledelsen har bidratt til å sette ulike krefter i kontakt med hverandre. Andre involverte er Kongsberg Kulturskole, som nettopp har knyttet til seg den dyktige bassisten Andreas Dreier. Kultursjefen i Kongsberg har også vært involvert.

Man prøver nå å skaffe finansiering til å sende unge musikanter i skytteltraffikk mellom Kongsberg og Follo, for å delta på Workshops og konserter begge steder. Mer info kommer! Her kan du lese om da rekruttgruppen ved årets workshop ble spurt om å spille på jazzklubb.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO