Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Messingworkshop

 

 

 

 

8. og 9. november hadde vi vår første workshop i de nye lokalene. Denne gangen ble det fokusert spesielt på messingblåsere. Vi hentet Torstein Kubban fra Trondheim. Han er ekspert på å finjustere munnstilling og blåseteknikk. Her ble det lagt mye vekt på pedagogisk veiledning av dem som deltar i Improstart-programmet. Utbyttet er formidalbelt, og det beste er at Improstart nå fungerer så bra at det ikke er så mye å rette opp lenger. I tillegg til grunnleggende teknikk, ble det også gitt en grundig innføring i bruk av ulike muter, lukketeknikker, mikrofonplassering ved bruk av ulike muter, intonasjon ved bruk av mute, og selvfølgelig masse samspill. Her kan du høre en versjon av Stella by starlight med harmon-mute, som Anne Gro spilte inn på siste spilletime:

 

 

 

Alle lydklipp er spillt inn i vårt studio på Improbasen

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO