Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Norsk Kulturråd støtter Barnas Jazzhus

 

   

 

Norsk Kuturråd støtter et etableringsprosjekt som er et ledd i arbeidet med å gjøre Barnas Jazzhus til en arena der barn og unge fra hele landet kan møtes for å lære, formidle, og oppleve improvisasjonsmusikk.

 

Gjennom virksomheten vår møter vi mange unge som er svært talentfulle, kunnskapstørste og spillesugne. Vi har satt oss fore å skape en arena der disse kan utvikle denne interessen i fellesskap.

 

Vi vil invitere barn og unge i ulike aldersgrupper til et evenement der vi kjører konserter med små og store grupper på hele huset.

 

At en så tung aktør som Norsk Kulturråd støtter prosjektet, har enorm betydning, og betyr at vi kan gå i gang med å kontakte fagmiljøer i ulike landsdeler.

 

Kulturrådet har tidligere gitt oss støtte til å hente norske toppmusikere til senteret vårt. Vi vil nå prøve å kombinere disse arrangementene slik at flest mulig kan få nytte av tilbudet.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO