Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Klart for nytt TV-opptak

Denne gjengen fra Kråkstad og Kongsberg er klar for nytt opptak på NRK. Denne gangen er det funk-klassikeren The Chicken som står for tur.

Det er svært gledelig at vi denne gangen har fått til et samarbeid på tvers av kommune- og fylkesgrenser. Dette er en viktig spire til det omfattende samarbeidet vi prøver å få til med ulike miljøer rundt i landet.

Kontakten med Konsberg har blitt pleiet ved jazzfestivalens flotte workshop de siste to årene. Vi prøver nå å få til et tettere samarbeid med gode krefter i Kongsberg i løpet av vårsemesteret.

Planen er å sende unge musikanter i skytteltrafikk mellom Follo- og Kongsbergregionen, for å delta på ulike seminarer og konserter. Vi vil også prøve å koble dette opp mot den siste tildelingen fra Norsk Kulturråd.

På denne måten ønsker vi å bygge opp et nettverk for alle i denne aldersgruppen som er interessert i å utvikle seg videre med improvisasjon.

Du kan lese om Improbasens forrige TV-opptak her

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO