Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Samarbeid med Ungdommens Kulturmønstring22-26. juni var en gruppe fra Improbasen invitert til å presentere konseptet vårt på landsmønstringen for Ungdommens Kulturmønstring i Trondheim.Bakgrunnen for invitasjonen, er at UKM ønsker å fokusere på sjangermessig bredde.UKM sentralt har derfor invitert en del aktører som kan fungere som foregangsprosjekter og vise at utøvere innen jazz, klassisk, folkemusikk osv. også kan fenge denne aldersgruppen.Første opptreden var på Dokkhuset, der arrangøren hadde samlet en del aktører innen de smalere genrene.Det var veldig spennende å møte andre utøvere innen smalere sjangre i denne aldersgruppen. De mange fellestrekkene ift. uttrykk, kommunikasjon og musikalsk tilnærming, speiler på mange måter den sjangeroverskridelsen som er tendensen hos topputøvere på nasjonalt og internasjonalt plan.Vi deltok også på hovedkonserten i Olavshallen.Dette var en konsert for både vanlig publikum spesielt inviterte kulturpolitikere og fagmiljøer.Det er høyt nivå Ungdommens Kulturmønstring, og det er svært positivt at UKM sentralt, er opptatt av å utvikle bredden på konseptet.Vi håper at disse signalene også plukkes opp i kommunene og fylkene rundt omkring, slik at de mange utøverne som graver i dybden føler at de har en plass på de lokale arrangementene.

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO