Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Om oss
Kontakt
Lenker
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Barnas Jazzhus

 

 

I juni gjorde Ski kommune vedtaket vi har ventet på. Improbasen beholder lokalene på Kråkstad, og ikke nok med det. Vi får også disponere lokalene i etasjen under oss. Dermed snakker vi om et areale på bortimot 250 kvm. Vi er nå i full gang med å bygge opp et opplevelsessenter, der barn i alle aldre kan bli kjent med denne musikkformen. I ukene som kommer, vil vi presentere en artikkelserie som beskriver det spennende arbeidet trinn for trinn:

 

 

De minste må med

 

 

Vi har i dag blitt enig om å sette i gang en besøksserie som kan bety at over seksti 3 til 6-åringer får sitt første møte med improvisasjonsmusikk i løpet av vinteren. Les mer

 

Omfattende samarbeid med grunnskolen

  

 

Første skoleklasse besøkte Barnas Jazzhus allerede 16. oktober. Les mer

 

En del av historien

Vi er nå i gang med å utsmykke Barnas Jazzhus. Les mer 

 

 

Improbasen
Besøksadresse:
Bergljots vei 15, Keyserløkka, Oslo
Postadresse:
c/o Østnorsk Jazzsenter, Pb. 4774 Sofienberg, 0506 OSLO