Home Improbase Improart Audio

Improbase
Improstart

Improservice

Improart

Studio

Workshop

Agenda

Om oss

Lenker

Kontakt

Lydklipp
 

 

Improbasen
I samarbeid med Ski kommune disponerer vi egne lokaler i 2. etasje på Kråkstad Samfunnshus. Her er vi i ferd med å bygge opp et landsdekkende ressurssenter for alle som driver med improvisasjon rettet mot barn og ungdom. Se en presentasjon av konseptet vårt. Logg inn for å gå til

Min Improbase Mammas Improbase

 
 
 
Improbasen driver systematisk opplæring og samspill innen pop, rock og jazz, med særlig vekt på improvisasjon. Våre brukere er mellom 9 og 18 år. Vi har flere samspillgrupper, og felles for alle er at samtlige utøvere på alle nivåer står fram og spiller improviserte soloer med rak rygg. Virksomheten blir lagt merke til i stadig videre kretser, og vi er stolte av at noen av landets fremste jazzmusikere kommer til oss for å instruere innimellom turnéene. Les mer om dette unike opplæringstilbudet her og hør lydklipp

 

Kongsbergjazz 2009

Ettersom vi har svært mange gode saker knyttet til workshopen ved årets Kongsbergfestival, har vi bestemt oss for å lage et eget Kongsberg-bilag. I tillegg til bilder fra alle Workshopgruppene, finner du følgende artikler:

Rekruttgruppen

Artikkel og bilder fra Rekruttgruppens workshop finner du her. Flere bilder kommer!

Storgruppen

Artikkel og bilder fra Storgruppens workshop finner du her. Flere bilder kommer! Se også under artiklene om paraden og improvisasjonstreningen.

Bandworkshopen

Artikkel og bilder fra Bandworkshopen finner du her. De første bildene fra konserten i festivalgata finner du her. Mer materiale kommer!

Paraden

Artikkel og bilder fra Paraden finner du her. Bilder fra Lågendalsposten finner du her. Flere bilder kommer!

Improviseringen

Artikkel og bilder fra improvisasjonstreningen finner du her

Jentene

Her finner du rapport og bilder fra årets jenteeksplosjon!

Festivalen som møtested

Her kan du lese om hvordan barn og unge møtes på Kongsberg, og utvikler et fellskap.

Hvem vil spille på Jazzklubb?

Les om Kongsbergs Jazzklubbs geniale initiativ her

 

 

home
tilbake til Kongsbergbilaget